Планинарски марш Перо Илиевски – Ума

 In Новости

Здружение Планинарски Спортски Клуб КОЖУФ Гевгелија го организира 26ти Традиционален планинарски марш Перо Илиевски – Ума кој ке се одржи на ден 14.04.2019год.(Недела) на планината Кожуф , меморијалот е дел од календарот на активности на ФПСМ за 2019г.
Повеќе на: https://www.facebook.com/events/529704950883268/

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search