Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/fpsmorgm/public_html/wp-content/themes/jupiter/jupiter/framework/includes/minify/src/Minifier.php on line 227
ПЛАНИНСКИ ФЕСТИВАЛ ЛОВЌЕН – Федерација за планинарство на Северна Македонија

ПЛАНИНСКИ ФЕСТИВАЛ ЛОВЌЕН

 In Најава, Новости

Во организација на Планинарскиот Сојуз на Црна Гора и неколку локални планинарски клубови, од 24 до 26 јуни 2022, се одржува ПЛАНИНСКИ ФЕСТИВАЛ ЛОВЌЕН.

Фестивалот ќе се одржи во ИВАНОВИ КОРИТА (1200 мнв.), на 14 км од Цетиње (повеќе детали во прикачената Покана).

ФПСМ ги поканува заинтересираните да се организираат преку своите матични клубови кои треба да го најават своето учество и број на учесници на Фестивалот преку ФПСМ.

Покана и програма

 

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search