Повик за Второ коло во Планинарска Ориентација

 In Најава, Новости

Второто коло во Планинарска Ориентација е во организација на ПК ЕНТУЗИЈАСТ- Струмица ,поддржани од Федерација за Планинарство на Северна Македонија (ФПСМ) и ќе се одржи на падините на планината Огражден-Комплекс Бела вода,во викендот на 24 и 25.06.2023 г.Во него учество можат да земат по две екипи (во категорија) од сите планинарски клубови/друштва од Република Северна Македонија кои треба да се пријават до 22.06.2023 год.

Информации и пријавување: ФПСМ 02/3165540 070350342 ,

и на меил – fpsmmkd@gmail.comk contat@fpsm.org.mk

За време на натпреварувањето забрането е користење на ГПС уреди и електронски системи.

ПОВЕЌЕ ПРЕВЗЕМИ: drzavno-planinari-bela-voda-2023

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search