Покана: Македонски планинарски трансверзали

Програм на настанот:
Прв дел: Македонски планинарски трансверзали – Презентација на резултати и планови за развој на:
18.00 ч. – ПРВА МАКЕДОНСКА / ЗАПАДНА ТРАНСВЕРЗАЛА
18.20 ч. – ЦЕНТРАЛНА ИЛИНДЕНСКА ТРАНСВЕРЗАЛА
18.40 ч. – Е4 – ИСТОЧНА ПЛАНЕНАРСКА ТРАНСВЕРЗАЛА
Втор дел: Иднината на планинарските патеки – можности за соработка и стратешки партнерства со:
19.00 ч. Министерство за економија
19.15 ч. Министерство за животна средина и просторно планирање
19.30 ч. Агенција за промоција и поддршка на туризмот
Заклучоци и прашања…

Настанот ќе се одржи во ДХО Даре Џамбаз, сала 1, ден четврток, 26.10.2017 година.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search