Покана СМИЛЕВО 2017

 In Новости

ПСПК 7-ми Мај од Битола, го организира шестиот по ред планинарски марш ,,СМИЛЕВО 2017„. Истиот ќе се изведе на ден 07.05.2017 год. (недела), на релација од Битола – превој Ѓавато (Дервен) – пл.врв Пираида, чешма Горановец – Смилево – Битола.

ПРЕВЗЕМИ:
Покана Смилево 2017

Програма

Пријава

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search