Прва планинарска акција на локалитет Карадак

 In Најава, Новости

Во организација на КБА Куманово, на 23 04.2023 год. се реализираше промоција на идниот планинарски клуб, со прва планинарска акција на локалитет Карадак, општина Липково (Липковска брана – С Оркоц – С.Пресница – Липковска брана), во должина од 15 км.

Со поддршка и на локални клубови од Куманово, гости од Скопје, Кичево, Гостивар, Тетово, Прешево од Србија, учествуваа околу 200 планинари.

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search