Продолжување на рокот за пријавување за обуките за планинарски водичи

Известување од Комисијата за планинарски водичи.

Се продолжува рокот за пријавување за обуките за планинарски водичи.

До 10 февруари 2020 за Зимската обука Категорија Б1 (Планинарење по лесни патеки во зимски услови)

До 29 февруари 2020 за Летната обука Категорија А1 (Планинарење по лесни патеки во летни услови)

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search