РУДОКА 2.658 м

ПД “ШАРРИ” – ГОСТИВАР, на ден 05.08.2018 ГОД.(НЕДЕЛА) организира еднодневна планинарска тура на ШАР ПЛАНИНА, со искачување на врвот РУДОКА 2.658 мнв, преку ЦРНО ЕЗЕРО 2.160 мнв.

Повеќе информации на:

https://www.facebook.com/events/468866980204736/

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search