Саем ,,Спорт за сите,,

 In Најава, Новости

ФПСМ со презентација на планинарството, во поддршка на лицата со попреченост на саемот ,,Спорт за сите,, каде учествување нашиот член Стоилко Стоицев од ПК Македон од Скопје, кој со своите резултати, ентузијазам и љубов кон планинарењето покажува дека не постојат попречености туку само потреби.

 

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search