Средба на клубови во ФПСМ од Вардарскиот регион

 In Најава, Новости

Средба на клубови во ФПСМ од Вардарскиот регион, 09.03.2023 год. (четврток), 18:00 ч. сала на Собранието во Општина Кавадарци, домаќин, координатор и организација Никола Минчоров, член на Претседателството на ФПСМ.

– План и програма за работа за заштита на животната средина, младите во планинарството, планинарски домови…

– Размена на искуства, информации за функционирање, проблеми и планови на клубовите

– Планирање идни заеднички чекори на поддршка и делување.

Share This:

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search