Средба на клубови во ФПСМ од југоисточен регион

Средба на клубови во ФПСМ од југоисточен регион, 05.04.2023 год. (четврток), 18:00 ч. Штип, домаќин, координатор и организација Кољо Ристов, член на Претседателството на ФПСМ.

Размена на искуства, информации за функционирање, проблеми и планови на клубовите, животната средина, планинарските домови…

Планирање идни заеднички регионални и национални активности, нивна взаемна поддршка и промовирање.

 

 

Share This: