Титов Врв 2019

 In Новости

Почитувани,

 

Планинарски Клуб „Љуботен“ – Тетово Ве поканува на

38то традиционалното искачување „Титов Врв 2019

на 25–26 мај (сабота-недела) 2019 година – Попова Шапка.

 

Во прилог Ви ја доставуваме поканата и програмата на настанот.

 

Го очекуваме Вашето присуство!

Срдечно,

ПРЕВЗЕМИ: pokana

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search