УПОТРЕБА  НА СТАПЧИЊА ЗА ПЕШАЧЕЊЕ

 In Комисија за планинарски водичи, Новости

Предности и недостатоци од користење на стапчиња за пешачење во планините. Медицинската комисија при UIAA изработи труд посветен на употребата на стапчиња за пешачење. Трудот беше објавен во 2008 и е јавно достапен. Во линкот подолу можете да прочитате повеќе.

UIAA 2020 – УПОТРЕБА  НА СТАПЧИЊА ЗА ПЕШАЧЕЊЕ

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search