ШАРСКИ ВОДИ 2014

Попова Шапка – Маврово – Вруток

Друштвото за планинарски спортови „Трансверзалец“ од Скопје на ден 29.06.2014 година (недела) го организира Меѓународен Планинаски Велосипедски Маратон „ШАРСКИ ВОДИ 2013“ спортска манифестација која е од рекреативен и натпреварувачки карактер.

Повеќе на: http://www.pdtransverzalec.org.mk/soopstenija/pokanasharskivodi2014.html

Share This: