Ајде сите заедно во природа, ИНКЛУЗИВЕН планинарски настан на З.П.С.К „KOЖУФ “ – Гевгелија

 In Најава, Новости

Првиот хуманитарен ИНКЛУЗИВЕН планинарски настан од страна на З.П.С.К „KOЖУФ “ – Гевгелија, а под покровителство и иницијатива на Фондација ,,Ице Бегов” – Скопје – под мотото „ Ајде сите заедно во природа“, се одржа на 11.06.2023 год. Кожуф планина.

Заедно се приклучуваме да:

Сите деца треба да добијат рамноправна основа за реализирање на својот полн потенцијал. Сите тие понекогаш имаат потреба од дополнителна или додатна поддршка исто како и секој човек на планетава Земја. Инклузијата ни е потребна на сите, некогаш даваме, некогаш примаме поддршка. Затоа сме луѓе!

Честитки и поддршка на вербата дека овој настан ќе прерасне во традиција затоа што планината е ЉУБОВ.

ЗАТОА НЕКА ТРАЕ !!!

Видео од настанот: https://www.facebook.com/reel/2407882829387827?s=yWDuG2&fs=e&mibextid=Nif5oz

КЛП – ФПСМ

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search