ИНФО СЕПТЕМВРИ

Почитувани планинарски водичи и кандидати за планинарски водичи,

 

Во текот на септември 2017 година се изведоа повеќе активности на отворено, како и активности за промоција на тие активности:

За жал, животот трагично го загуби Ивица Митровски, планинар и високогорец.

Комисијата за планинарски водичи ги поттикнува сите да ги споделуваат своите групни и лични планинарски активности на интернет страната или на FB профилот на Федерацијата за планинарски спортови на Македонија (ФПСМ).

При вашите планинарски активности обрнувајте големо внимание на безбедноста.

Share This: