• ПЛАНИНАРСКА ВЕЧЕР November 25, 2014
  ПОКАНА ПАОК ЕНТУЗИЈАСТ од Струмица, Ве ПОКАНУВА да бидете присутни на традиционалната меѓународна ПЛАНИНАРСКА ВЕЧЕР на ден 29.11.2014 год. (сабота) во хотел ЦАР САМОИЛ с.Банско, Струмица ПОКАНА ПРЕВЗЕМИ: Pokana za Planinarska vecer ...
 • ОБУКА НА ПЛАНИНАРСКИ ВОДИЧИ ПРИ ФПСМ November 8, 2014
      Од 31 октомври – 4 ноември 2014, Комисијата за планинарски водичи при ФПСМ и Центарот за стручно оспособување на ФПСМ, во планинарски дом „Смрека“ Попова Шапка, одржа обука за ...
 • По падините на Плавуш October 28, 2014
  П  О  К  А  Н  А   Почитувани, Ве известуваме дека ПАОК ЈУГ ВАЛАНДОВО од Валандово на 02.11.2014год.ќе организира 6-то Ноемвриски Марш ,,По падините на Плавуш’’. Учество ќе земат повеќе планинарски друштва од ...
 • Појак Калман – Куманово October 3, 2014
  На ден 04 и 05.10.2014 година,Здружение Спортско Планинарски Клуб Козјак од Куманово ќе организира 16- ти по ред меморијален марш ПОЈАК – КАЛМАН  Програма:  04.10.2014(сабота) година 08:00-08:30 Собирање и евидентирање на ...

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search