Повик за ангажирање на лице за повремена работа во ФПСМ

 In Uncategorized, Најава, Новости

До сите планинарски Клубови-членки на ФПСМ

До сите планинари-членови на ФПСМ

Почитувани,

ФПСМ ќе има потреба од ангажирање на едно лице за платена повремена работа (part-time) во Канцеларијата на Федерацијата.

Заинтересираните кандидати да се јават во Канцеларијата и да достават кратко CV (име и презиме, година на раѓање, место на живеење, Клуб во кој членува, завршено образование, професија и позиција на работното место, возачка дозвола и сопствено возило, познавање на странски јазици и кои…).

Апликациите да се достават најдоцна до 10 февруари 2022 година на е-маил на ФПСМ.

Примените апликации ќе бидат разгледани и кандидатите ќе бидат повикани на интервју.

Канцеларија на ФПСМ

Share This:

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search