Средба на клубови во ФПСМ од Скопски регион

 In Најава, Новости

Средба на клубови во ФПСМ од Скопски регион, 10.05.2023 год. 18:00 ч. сала бр.5, ДХО Даре Џамбаз – Скопје, координатор за регионот Марина Стоиловска.

Реализирани активности и програма за следниот период, планирање идни заеднички регионални и национални активности, нивна взаемна поддршка и промовирање.

Размена на искуства, информации за функционирање, проблеми и останати планови на клубовите, планинарски домови, младински кампови, промоција на нови региони…

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search