Средба на клубови во ФПСМ од југоисточен регион

 In Најава, Новости

Средба на клубови во ФПСМ од југоисточен регион, 05.04.2023 год. (четврток), 18:00 ч. Штип, домаќин, координатор и организација Кољо Ристов, член на Претседателството на ФПСМ.

Размена на искуства, информации за функционирање, проблеми и планови на клубовите, животната средина, планинарските домови…

Планирање идни заеднички регионални и национални активности, нивна взаемна поддршка и промовирање.

 

 

Share This:

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search