Среќни и спокојни Божиќни празници

 In Најава, Новости

Тропар, глас 4
Раѓањето Твое, Христе Боже наш, го озари светот
со светлина на знаењето;
во неа пак, оние што им служеа на ѕвездите од ѕвездата се учеa Тебе да Ти се поклонуваат, Сонце на правдата,
и да Те познаат Тебе, Исток на висините, Господи, Слава Ти.

Почитувани колеги Ви посакувам среќни и спокојни Божиќни празници.
Ваш Зоран Читкушев

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search