Убавините на Скопска

 In Новости

Покана:

Четврт традиционален планинарски поход на Скопска Црна Гора, во организација на Планинарско спортскиот клуб Скопска Црна Гора од Скопје, ќе се одржи на 17.04.2016 год. (недела) под слоганот “Убавините на Скопска”.

Покана ПРЕВЗЕМИ:  Покана СЦГ поход 2016

 

Share This:

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search