Боговињско езеро

 In Новости

ПК Тетекс од Тетово на ден 13.07.2014 год. организира планинарска тура на локациите Боговињско езеро,Бело езеро и со крајна дестинација Попова Шапка. ПК Тетекс организира превоз до Ново Село од каде што и се започнува со турата и превоз за назад од Попова Шапка до Тетово по цена од 250 денари. Сите дополнителни информации и пријавување за превоз може да се добијат на следните контакти:
– Цветан Новаковски  075/465-602

– Цоци Јовановски 078/250-048 или

– https://www.facebook.com/groups/pkteteks/

 

Bogovinjsko poster

Share This:

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search