Брошура документите на Комисијата за планинарски водичи

 In Комисија за планинарски водичи, Новости

Во брошурата се дел од документите кои ги изработи Комисијата за планинарски водичи, вклучувајќи ги и Кодексот на честа на македонските планинари, препораки и упатства за безбедно планинарење, како и делови од брошурата „Прирачник за маркацисти“ и од книгата „Основи на движење низ планина“ во издание на ФПСМ.

Сите документи во брошурата поединечно може да ги најдете и на интернет страната на ФПСМ www.fpsm.org.mk и во канцеларијата на ФПСМ.

ПРЕВЗЕМИ: Брошура документи КПВ ФПСМ

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search