ВНИМАНИЕ: ОПАСНОСТ ОД СНЕЖНИ ЛАВИНИ

 In Uncategorized

Комбинацијата на временски услови кои што ги имавме изминатиов период, како и метео условите кои што ги очекуваме во наредните денови ќе условат огромен лавински потенцијал на планините низ земјава, особено во западниот и централниот крај.

Повеќе во соработка со: http://meteopro.mk/?p=5&i=idt-1253

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search