Димитар Илиевски-Мурато, Пелистер

 In Новости

ПСК Пелистер од Битола, го организира 27-от традиционален марш во чест Димитар Илиевски-Мурато, првиот Македонец кој се искачи на највисокиот врв на Светот, Еверест. Настанот ќе се одржи на ден 7 (сабота) Мај 2016год. на Пелистер.

Повеќе информации на:

https://www.facebook.com/events/1027564410659236/

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search