ИНФО: Меморијален марш Борис Трајковски

 In Новости

ПАОК Ентузијаст од Струмица, од 22 – 26.02.2015 година, во чест на трагично загинатиот претседател на Македонија Борис Трајковски, по десети пат 12 планинари од Струмица, Гевгелија и Неготино, во четири етапи поминаа повеќе од 200 километри. Истовремено во иста чест, од 21-22.02.2015 година, планината Беласица  се искачи од 12 планинари од Струмица, Радовиш, Софија и Петрич.

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search