ИНФО: Ознака за безбедност на „UIAA“

Почитувани планинарски водичи и планинари.
Побарајте го логото со ознака за безбедност на UIAA (UIAA Safety Label) на вашата опрема за планинарење и искачување.

Следните компании го користат тоа лого: Arcteryx, Black Diamond, Camp, Cassin, Climbing Technology, Edelweiss, Grivel, Petzl, Mammut, Salewa, Stubai и други.
Видете кои други на следниот линк: http://www.theuiaa.org/safety-label-holders.html

Share This: