Календар на активности ФПСМ 2016

 In Новости

Календарот на активности за 2016 година, подготвен од програмите за работа на членките во Федерацијата на планинарски спортови на Македонија, може да го превземете од следниот линк: KALENDAR NA AKTIVNOSTI FPSM 2016

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search