Мегалитска опсерваторија Кокино – Пелинце

На ден 29.03.2015 година (недела), ЗПЗП ,,КОЗЈАК 2013“ од Куманово, ќе ја организира планинарската тура „Мегалитска опсерваторија „Кокино“-врв Китка 1211мнв-Меморијален центар „Пелинце“ “, на планината Козјак.

ПРОГРАМА превземи: ПОКАНА Кокино 2015

Share This: