МЕМОРИЈАЛЕН МАРШ МАРКО ИЛИЕВСКИ

 In Новости

21-ви МЕМОРИЈАЛЕН МАРШ
“МАРКО ИЛИЕВСКИ”
ШАР ПЛАНИНА ЗА НАЦИОНАЛЕН ПАРК
На 26.јуни.2016 година, Недела, ПК Тетекс по 21-ви пат го организира Меморијалниот марш “Марко Илиевски”. По тој повод Ве покануваме да земете учество на овој меморијален марш кој што традиционално се одржува со дводневна програма започнувајќи од 25.јуни.2016 година, Сабота, со сместување на учесниците во ПД Смрека на Попова Шапка. Ве молиме вашето учество да го пријавите најкасно до 22.јуни.2016 година.
Патека: ПД Смрека, над Јелак, Горна и Долна Лешница.

Превземи:  ПОКАНА
Превземи:  ПРОГРАМА

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search