МЕЃУНАРОДНАТА ПЛАНИНАРСКА ТРАНСВЕРЗАЛА 4М™

 In Новости

П О К А Н А
ЗА УЧЕСТВО НА МЕЃУНАРОДНАТА ПЛАНИНАРСКА ТРАНСВЕРЗАЛА 4М™
Св. Гаврил Лесновски – Св. Јоаким Осоговски 20 мај 2017

Здружението ,,ПАТНИК,,, Ве поканува да го поминете патот на една легенда од 11-ти век, токму во годината кога 4М го слави „своето полнолетство„ (19 години од иницијативата за востановувањето на Меѓународната планинарска трансверзала 4М™).

ПРЕВЗЕМИ ПОКАНА и ПРИЈАВА:

pokana-programa-4m-2017

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search