Обука за планинарски водичи – Приемен испит

На 9 мај 2015 година, Комисијата за планинарски водичи организираше Приемен испит за пријавените кандидати за обуката за планинарски водичи што ќе се одржува од 22 до 27 мај 2015 година.

Повеќе: ФПСМ – Приемен испит 2015

Share This: