Планинарски марш Борис Трајковски

 In Новости

Во организација на ПАОК Ентузијаст од Струмица, по десетти пат го организира традиционалниот планинарски марш во чест на трагично загинатиот претседател на Македонија Борис Трајковски. Целата програма може да ја превземете Programa Boris Trajkovski (1)

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search