Планинарски марш ,,ВАНЧО АТАНАСОВ”

П.А.О.К. Ентузијаст од Струмица, го организира шеснаесетиот меморијален планинарски марш ,,ВАНЧО АТАНАСОВ” koj ќе се одржи на ден 05.04.2015 г. (Недела) на планината Беласица.

ПОКАНА превземи :  П О К А Н А ВА 15