Планинарски марш Марко Илиевски

ПК Тетекс од Тетово, ден недела, 21.јуни.2015 годна,  по 20ти пат го организира Меморијалниот марш „Марко Илиевски“.

ПОКАНА превземи:  ПОКАНА-за-Лешница-2015.1

plakata Lesnica

Share This: