Планинарски марш Смилево 2015

 In Uncategorized

ППСК „7-ми Мај„ од Битола, по повод Денот на безбедноста 7-ми Мај, на ден 03.05.2015 год. (недела) го организира четвртиот по ред традиционален планинарски марш „Смилево 2015„.
Патека од Битола – превој Ѓавато (Дервен) – пл.врв Голем Камен(Пирамида) – с.Смилево – Битола.

ПРЕВЗЕМИ:

1. POKANA-SMILEVO 2015

2. PROGRAMA Smilevo 2015

3. PRIJAVA SMILEVO 2015

4. PLAKAT SMILEVO 2015

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search