Проблематични уреди кои се користат на планините

 In Новости

Почитувани,

УИАА споделува информација за проблематични уреди 

Германскиот планинарски сојуз споделува важна информација за сите корисници на лавински примопредаватели од производителите Pipes И Black Diamond.

За повеќе детали, ќе ве замолиме да го посетите лнкот и да ги следите инструкциите .

Повеќе детали на линкот: https://theuiaa.org/recalls/pipes-black-diamond-safety-check-for-avalanche-transceiver-beacon-mode-failure/

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search