РАМЕН КАМЕН

 In Новости

ПД Шари од Гостивар, Ве поканува на еднодневен планинарски марш до РАМЕН КАМЕН, ШАР ПЛАНИНА, кој ќе се одржи на ден 22.05.2016 година.
Патека: Здуње – Д.Јеловце – Рамен Камен – Мурговец и планинарски дом Шари.

ПОКАНА и контакт за пријавување ПРЕВЗЕМИ:  Pokana Ramen Kamen

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search