Статистичка анализа за планинарењето на Хималаите во Непал

Himalaya by the Numbers е статистичка анализа за планинарењето на Хималаите во Непал од авторите Ричард Салисбери и Елизабет Хаули.

За сите идни искачувања на Хималаите во Непал, прочитајте многу интересни качувачки авантури проследени со детални статистички податоци.

ПРЕВЗЕМИ:
himalaya-by-the-numbers-2007

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search