СКАЈРАНИНГ – вертикален километар

 In Комисија за планинарска рекреација, Новости

На 14.04.2019 година во организација на ЗАПС “Единак“ од Прилеп ќе се одржи трката “Козјак Вертикал“, а во соработка со ФПСМ истата воедно ќе претставува и државно првенство во популарната скајранинг дисциплина “ВК – вертикален километар“.

Детали за настанот: https://www.facebook.com/events/1249957765156466/

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search