Скопска Црна Гора

Третиот традиционален планинарски поход на Скопска Црна Гора, во организација на ПСК Скопска Црна Гора од Скопје, кој ќе се одржи на 26.04.2015 година.

ПРОГРАМА превземи: програма за Поход 2015.doc

Share This: