Соработка меѓу Општина Кочани и ФПСМ

 In Најава, Новости

Претседателот на ФПСМ, Зоран Читкушев заедно со претседателот  на комисијата за планинарски домови Александар Санев и членот од истата комисијата Тошо Антов, остварија средба со градоначалникот на Кочани, Љупчо Папазов.

На средбата беа разменети идеи за развојот на туризамот и можностите за соработка меѓу Општината Кочани и ФПСМ.

Беше изразена благодарноста кон градоначалникот на Кочани за реализираната помош во однос на обезбедување на простории за планинарското друштво Осогово од Кочани.

На состанокот беа разгледани и други прашања во однос на заедничките активности

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search