Средба БАЛКАН БЕЗ ГРАНИЦИ

ПАОК ЕНТУЗИЈАСТ од Струмица, ќе ја организира по шеснаесети пат меѓународната традиционална планинарска средба БАЛКАН БЕЗ ГРАНИЦИ на планината БЕЛАСИЦА, врв ТУМБА 1881 м.
Средбата ќе се одржи на ден 21.08.2016 г. (Недела), на тромеѓето (Македонија, Бугарија, Грција) на планината БЕЛАСИЦА, врвот ТУМБА 1881 м., каде ќе бидат присутни планинари-љубители на природата од Македонија,Бугарија и Грција

ПОВЕЌЕ на:

https://www.facebook.com/events/143699872728219/

Share This: