ТИТОВ ВРВ 2016

Планинарски Клуб „Љуботен“ – Тетово, Ве поканува на
35-то традиционалното искачување „Титов Врв 2016“

28 – 29 Мај (сабота-недела) 2016 година – Попова Шапка

Во прилог покана и програма на настанот ПРЕВЗЕМИ:
Pokana TV 16

Share This: