ЧЕСТИТКА

Честитки за Проф. Д-р. Сашко Кедев од Федерацијата за планинарство на Северна Македонија, му посакуваме уште многу успешни искачувања и добро здравје.

                      К2 – 8.611 m.                              Broad Peak – 8.051 m.

 

 

Share This: