ПРЕЗЕНТАЦИЈА Здравко Дејановиќ искачување на К2

Федерација на планинарски спортови на Македонија

 Има задоволство да Ве покани на

ПРЕЗЕНТАЦИЈА

 Здравко Дејановиќ

Искачување на К2 ( 8.611 м.), 2014

 18.00 чден понеделник, 15септември 2014 год.

Младински Културен Центар кеј Димитар Влахов бр. 15 МК-1000 СкопјеPokana prezentacija K2

Share This: