Презентација на план и програма КЖС

 In Комисија за екологија, Новости

Презентација на планот и програмата на комисијата за животна средина во Шара инфо центарот во Тетово. Со преставници на тетовските и гостиварските планинарски клубови. Благодарност до @pkljuboten1925 за гостопримството и на сите за присуството.

Можно е да е слика од 9 луѓе, луѓе што стојат и седнати луѓе Можно е да е слика од 9 луѓе, седнати луѓе, луѓе што стојат и внатре Можно е да е слика од 6 луѓе, луѓе што стојат, мапа и внатре

Share This:

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search