АЏИНА РЕКА 2016

П.С.К Бистра-Гостивар, по 23-ти пат го организира традиционалниот еднодневен марш „ Аџина Река“ на ден 12.06.2016 година (недела).
Маршот стартува од месноста Торбешки мост – Аџина река … Идризова рупа – Говедарник – с.Горно Јеловце и до с. Долно Јеловце.
ПОКАНА ПРЕВЗЕМИ: Аџина Река – план марш

Share This: