Боговињско езеро

ПК Тетекс од Тетово на ден 13.07.2014 год. организира планинарска тура на локациите Боговињско езеро,Бело езеро и со крајна дестинација Попова Шапка. ПК Тетекс организира превоз до Ново Село од каде што и се започнува со турата и превоз за назад од Попова Шапка до Тетово по цена од 250 денари. Сите дополнителни информации и пријавување за превоз може да се добијат на следните контакти:
– Цветан Новаковски  075/465-602

– Цоци Јовановски 078/250-048 или

– https://www.facebook.com/groups/pkteteks/

 

Bogovinjsko poster

Share This: